Insturen voor fotowedstrijd ‘water, wind en wolken’ kan nog deze maand

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Nog een maand, tot donderdag 1 september 2022 kan je meedoen aan een fotowedstrijd over het landschap van de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Er is intussen al een groot aantal foto’s ontvangen, maar wellicht wilt ook u nog meedoen.

Het veenweidelandschap van de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden is volgens Den Hâneker zo mooi en bijzonder dat daar zuinig mee moet worden omgegaan. Het wordt volgens hen van alle kanten bedreigd door oprukkende nieuwbouw, groeiende bedrijventerreinen en veranderingen binnen de agrarische sector. (© Foto RPAS Peter Donk / DroneTV.nl)

Sinds 2018 voert de Natuur- en Landschapsvereniging Den Hâneker het tentoonstellingsproject ‘Denkend aan Holland’ uit. Een deelproject van een groot streekbreed project Groen Verbindt van Gebiedsdeal Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. De financiering komt van de provincie Zuid-Holland en de gemeente Molenlanden. Het project is bedoeld om nog meer waardering te vinden voor het prachtige landschap van de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Eén van de activiteiten binnen dit project is een fotowedstrijd, waaraan iedereen kan meedoen.

Opdracht voor deelnemers
Maak een kwalitatief goede foto die iets te maken heeft met het landschap van het gebied. Een deskundige jury beoordeelt alle foto’s. Na de prijsuitreiking zijn alle foto’s tot en met zaterdag 19 november 2022 op een beeldscherm te zien in museum De Koperen Knop, Binnendams 6. Mogelijk ook op andere plaatsen. Daarbij kan het publiek een winnende foto aanwijzen. Alle ingestuurde foto’s worden eigendom van museum De Koperen Knop en Den Hâneker. Stuur de foto(s) als een bijlage in een e-mail naar: publiciteit@koperenknop.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld