Jubileum-dvd van tentoonstelling ‘OKK 100 jaar springlevend!’ te koop

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De opnamen die filmmaker Gert Romijn uit Boven-Hardinxveld maakte van de jubileumtentoonstelling ‘OKK 100 jaar springlevend!’ in museum De Koperen Knop is vanaf nu te koop op dvd. 

In 2019 bestond OKK 100 jaar. Dit werd een heel jaar lang uitgebreid gevierd met allerhande spraakmakende activiteiten, waaronder een tentoonstelling van de rijke clubgeschiedenis in het plaatselijk museum. 

De tentoonstelling ging in de eerste plaats over de geschiedenis van gymnastiekvereniging OKK, maar ook over de geschiedenis van de landelijke en internationale gymnastiekbeoefening in het algemeen. “Onder de titel ‘OKK honderd jaar springlevend!’ heb ik in 2019 het 100-jarige bestaan van de vereniging op video vastgelegd. Ik heb veel op video uit het dorp en omgeving vastgelegd en met enige regelmaat ben ik ook in de Koperen Knop geweest om beelden te maken”, Romijn. Door diverse omstandigheden en de waan van de dag heeft de uitgave van de dvd op zich laten wachten. Deze duurt zo’n twintig minuten. De prijs van de video is niet bekendgemaakt. Wie de dvd wil bestellen, kan een e-mail sturen naar: familieromijn@kpnmail.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld