Na Playmobilexpositie nu ook Playmobilverkoopdag bij museum

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Playmobilverzamelaars houden zaterdag 6 augustus 2022 op De Etage van museum De Koperen Knop aan Binnendams 6 een verkoopdag. Dat is van 11.00 – 16.00 uur. Ze bieden een aantal bijzondere en veelal niet meer verkrijgbare onderdelen van Playmobil te koop aan. In het museum is nu de Playbmobilexpositie.

De expositie Playmobil Verzamelt in het plaatselijk museum trekt momenteel veel bezoekers. Als extra activiteit is er de verkoopdag. Dagelijks komt jong en oud genieten van de schitterende speelgoedexpositie, die door een groep verzamelaars in het museum is ingericht. (Archieffoto Peter Donk / HG24)

Elk object op zich heeft zoveel herkenbare elementen in zich dat er voor iedereen veel plezier aan de expositie te beleven is. In de expositieruimte is een aantal bijzondere diorama’s opgesteld. Daar tussendoor is de geschiedenis van de overbekende speelgoedlijn in beeld gebracht.

Unieke objecten
De makers van Playmobil zorgen met grote regelmaat dat er nieuwe poppetjes en andere elementen van het speelgoed op de markt komen. Daarmee verdwijnt soms ook een onderdeel of serie, die al vele jaren bestaat. Echte verzamelaars zijn echter veelal juist op zoek naar onderdelen van die bijzondere niet meer in de reguliere verkoop voorkomende series. Zij zijn bijzonder welkom op deze verkoopdag. Maar ook voor anderen is er wellicht wat leuks te koop. Aan een bezoek aan de verkoopdag zijn geen verdere kosten verbonden dan de gebruikelijke entreeprijs voor het museum.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld