Nieuwjaarsbijeenkomst gemeente tweede week van januari

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Het gemeentebestuur van de gemeente Hardinxveld-Giessendam houdt dinsdag 9 januari 2023 van 19.30 tot 21.00 uur een nieuwjaarsbijeenkomst. Deze ontmoeting is in het gemeentehuis aan Raadhuisplein 1 en iedereen is welkom. Omstreeks 20.00 uur houdt burgemeester Dirk Heijkoop (CDA) een toespraak.

Nadat de burgemeeester heeft gesproken krijgt Walter Leendertse, columnist van een plaatselijke krant. het woord voor het houden van een ‘nieuwjaarsconference’.

Demonstraties en achtegrondmuziek
Ook zijn de EHBO en Event Care HaGI aanwezig om over hun activiteiten te vertellen en worden er demonstraties gegeven. De achtergrondmuziek op de avond verzorgt het lokale duo PatchouLi. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje elkaar te ontmoeten, de hand te schudden en het gesprek aan te gaan.

Fotobooth
Het belooft deze keer, naast uiteraard de mogelijkheid om elkaar de hand te schudden, een spetterende ontmoeting te worden. Je kunt, als je daar prijs op stelt, jouw aanwezigheid op deze bijeenkomst vereeuwigen met een foto die je kunt maken in een zogenaamde fotobooth. Gewoon zoals u bent of eventueel uitgedost met een hoed, opplaksnor, bijzondere bril of andere attributen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld