Online krant HG24 gaat officieel van start; Flinke korting voor adverteerders

(© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Online krant HG24 start officieel zondag 1 mei 2022. Wie zich aanmeldt als adverteerder krijgt 50% starterskorting. Wie bovendien besluit om op beide websites (dus ook online krant Sliedrecht24) te adverteren, krijgt naast deze korting ook nog 10% korting op het totaalbedrag. Sliedrecht24 is in Sliedrecht zeer bekend en wordt goed gelezen. HG24 lift mee. De kortingsactie geldt tot 1 juli 2022. 

De korting geldt voor alle bannerformaten. Hier online staan alle mogelijkheden voor adverteren (bannerformaten, prijzen en reclameperiodes). Wie nu adverteert op Sliedrecht24 en besluit ook op HG24 reclame te maken, krijgt 50% korting op HG24. 

Banner aanleveren
Wie met een banner online komt, krijgt bovendien gratis éénmalig airplay op Sliedrecht24 en / of HG24 sociale media, o.a. op Twitter en Facebook. Banners moeten worden aangeleverd. Mocht het maken van een banner een probleem zijn, dan kan de redactie van de online krant jouw onderneming, instelling of organisatie in contact brengen met een bannermaker. Online krant HG24 is een initiatief van mediaonderneming Peter Donk Productions. Wil je meer weten – (ook voor sturen persberichten) – mail de redactie: info@HG24.nl 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld