Open Gemeentedag geeft kijkje in ambtelijke keuken en bij organisaties

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Wat is er mogelijk? Wat doen ambtenaren van de gemeente? Wat heb je nodig om iets aan te vragen? Je kunt het allemaal te weten komen zaterdag 9 september 2023 tussen 10.00 – 16.00 uur op en aan het Raadhuisplein 1. De gemeente Hardinxveld-Giessendam houdt dan de Open Gemeentedag. Het programma is nu bekendgemaakt.

Zowel voor, in en achter het gemeentehuis is er van alles te doen. Er is een verenigingsmarkt, er zijn demonstraties en activiteiten in de trouw- en raadzaal. (Archieffoto gemeente Hardinxveld-Giessendam)

Ook online krant HG24 ‘Nieuws uit Hardinxveld-Giessendam’ is op het Raadhuisplein aanwezig met een stand. 


De dag wordt gecombineerd met allerlei leuke activiteiten. Hier staat het complete programma met de deelnemers en activiteiten. 

Voor kinderen
Enkele activiteiten uitgelicht voor de kinderen… Vind jij het leuk om te kleuren? Doe dan mee met de kleurwedstrijd. Kinderen t/m groep 8 kunnen verder meedoen aan een trouwceremonie. Daarin kunnen ze trouwen met wie ze maar willen. Voor één keer trouwen met een beste vriendin, vader, met de juf of misschien wel met die lieve opa?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld