Open Gemeentedag met veel activiteiten op tweede zaterdag in september

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De gemeente Hardinxveld-Giessendam biedt zaterdag 9 september 2023 de inwoners een ‘kijkje in de keuken’ aan. Tijdens deze Open Gemeentedag 2023 zijn er verschillende activiteiten. Alle verenigingen worden uitgenodigd om zich daar te presenteren. Ook online krant HG24 is aanwezig.

Dit is het beeld van het Raadhuisplein tijdens een eerdere Open Gemeentedag. (Archieffoto gemeente Hardinxveld-Giessendam)

“We hopen op veel bezoekers en daarom zijn alle verenigingen uitgenodigd om zich te presenteren en aanwezig te zijn op de Open Gemeentedag 2023. Er zijn dan diverse activiteiten: onder andere demonstraties van de brandweer, schminken en glittertattoos. En je kunt zelfs met iemand trouwen”, maakt de gemeente bekend.

Aanmelden
Heeft jouw vereniging geen uitnodiging ontvangen? En je hebt wel een idee voor deze leuke dag? Dan hoort de gemeente Hardinxveld-Giessendam dat graag. Je zou een kraam kunnen bezetten ter promotie van jouw vereniging en/of een demonstratie kunnen geven. Misschien heb je nog een ander goed idee. Dan kan je de gemeente een e mail sturen. Doe dat voor 1 april 2023. De e-mail kan naar: opengemeentedag@hardinxveld-giessendam.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld