Oud-international Havelaar maakt rentree bij HKC

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Het bestuur en de commissie sportieve zaken van korfbalvereniging HKC zijn verheugd te kunnen meedelen dat Mabel Havelaar vanaf het seizoen 2022-2023 weer voor de vereniging gaat spelen. De Dordtse en oud-international maakte haar terugkeer afgelopen week al bekend aan de spelersgroep.

Speelster Mabel Havelaar stopte in 2021 met korfbal bij HKC, toen ze zwanger was van haar tweede kindje. Inmiddels heeft ze samen met haar echtgenoot André Kuipers twee dochters en wil ze haar korfbalcarrière bij HKC weer actief gaan oppakken. (Foto HKC)

Na de afgelopen periode veel als supporter langs het veld te zien zijn geweest, speelt Havelaar vanaf de zomer weer binnen de lijnen. Met haar rentree is de selectie van HKC voor het seizoen 2022-2023, waar in de zaal in de Korfbal League 2 gespeeld zal gaan worden, uitgebalanceerd en compleet. “Havelaar brengt met haar terugkomst een berg aan kwaliteit en ervaring mee waar we ontzettend blij mee zijn. Mabel welkom terug in de selectie bij HKC!”, schrijft het bestuur en de commissie sportieve zaken van korfbalvereniging HKC. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld