Reünie oud-leerlingen voormalig Prinses Margrietschool en Giessenschool

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Voor oud-leerlingen van de voormalig Prinses Margrietschool en Giessenschool in Hardinxveld-Giessendam wordt zaterdag 17 september 2022 vanaf 13.30 uur een reünie gehouden in gebouw De Blaar, het verenigingsgebouw van wandelsportvereniging De Gondeliers, tevens de oude locatie van de Prinses Margrietschool aan de Emmastraat. De reünie duurt tot zeker 17.00 uur (wat langer als het erg gezellig is).

De Giessenschool, zoals velen die hebben gekend. Jaren geleden is het gebouw afgebroken. (Archieffoto)

De behoefte tot een reünie is aanvankelijk ontstaan bij de juffen Alie Kroon-Maas en Marian Wubbeling, die graag hun oud-leerlingen en diens ouders weer eens wilden ontmoeten. Maar iedereen die niet bij hen in de klas zat, is welkom.

Aanmelden
Wie wil komen, kan zich nog aanmelden voor de reünie. “Liefst met de geboortedatum erbij. Dan kunnen we bij grote belangstelling eventueel naar leeftijd en in dagdelen in gaan delen”, zegt één van de organisatoren Heleen Verhoef. Ze verwijst naar deze Facebookpagina voor updates. Een aanmelding kan worden gemaild naar: reuniemargrietgiessenschool@gmail.com 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld