River Trotters Heren1 haalt opnieuw punten binnen

BEMMEL / HARDINXVELD-GIESSENDAM – River Trotters Heren 1 speelde zaterdag 17 februari 2024 uit tegen United Basketball Heren1 uit Bemmel. De wedstrijd werd gewonnen met 61-75.

In het begin van de wedstrijd wisten de gasten snel de leiding te nemen met zeven punten. (Foto River Trotters)

River Trotters kwam in de eerste vijf minuten heel moeilijk tot scoren. Na zeven minuten wisten de heren toch de basket te vinden en wpnnen dit kwart met 8-15. In het tweede kwart begon United driepunters raak te schieten en beter te gaan spelen, maar dankzij driepunters van Gillian & Kaya wist de thuisploeg ook dit kwart te winnen. Ruststand 31-41.

Het derde kwart opende United met een driepunter, maar konden de leiding op de wedstrijd niet terugpakken. Halverwege het derde kwart hadden de mannen van River Trotters wat harder verdedigd, waardoor United moeilijk tot scoren kwam. De voorsprong voor River Trotters werd niet lager dan tien punten en het kwart eindigde met een stand van 50-60.

In het vierde Kwart speelde River Trotters de wedstrijd moeiteloos uit. Gillian Boldewijn (22), Kaya Lekatompessij (18), Leron Esajas (13) & Richard Maxwell (10). De volgende wedstrijd is zaterdag 24 februari 2024 in eigen huis tegen de heren uit Groningen (Groene Uilen). Een belangrijke wedstrijd voor de huidige positie. Die wedstrijd begint om 18.30 uur in sporthal De wielewaal.