Bewoners omarmen containerdag en ruimen op

door ArieJan van Termeij
HARDINXVELD-GIESSENDAM – Servanda Sociaal Werk, woningcorporatie Fien Wonen, kringloop De Cirkel en reinigingsdienst Waardlanden organiseerden zaterdag 20 april 2024 een containerdag bij inloop ’t Luifeltje bij de Uranus- en Jupiterflat aan de  Uranusstraat. 

Doel van de deze dag was, dat bewoners o.a. hun berging opruimen en met de spullen die weg kunnen naar het georganiseerde verzamelpunt te brengen. Containers waren na een uur al vol. (Foto ArieJan van Termeij / HG24)

Tekst gaat verder onder foto.

Er is goed gehoor gegeven aan de oproep. Via de media en per brief waren bewoners uitgenodigd. Er stond koffie voor een ieder klaar en je kon met elkaar even een ‘sociaal praatje’ houden, met elkaar in contactkomen. Kennismaken met de medebewoners van de Uranus- en Jupiterflat en met de aanwezige instanties. 

Geopend
Ook ‘t  Luifeltje was open voor een gesprek of een kop koffie. Daar kan je ook de eerste en derde maandag van de maand van 10.00 – 12.00 uur terecht voor een praatje met de buurtwerker van Servanda en de wijkbeheerder van Fien Wonen, voor vragen en advies. Maar ook voor een kop koffie staat de deur twee keer per maand open.

1 gedachte over “Bewoners omarmen containerdag en ruimen op”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld