River Trotters Heren1 verliest na spannend slot in eigen huis

HARDINXVELD-GIESSENDAM – River Trotters heren 1 speelde zaterdag 30 maart 2024 in eigen huis de competitiewedstrijd tegen Triple Treat uit Haarlem. Deze tegenstander stond dinsdag 26 maart 2024 ook op het programma en toen werd uit met 62-73 gewonnen.

Ondanks het feit dat het paasweekend was, zat de tribune goed gevuld met supporters. De wedstrijd begon met negen man op de bank. (Foto River Trotters)

Het eerste kwart was moeizaam voor de mannen van River Trotters. Er werd vanaf het begin gelijk druk gezet door de heren uit Haarlem. Daardoor werd het eerste kwart verloren met 12-22. Helaas wisten de Haarlemmers in het tweede kwart verder uit te lopen, ondanks drie punters van Kaya en Filip gaan de mannen met 33-47 de kleedkamer in. Na de rust wisten Kaya, Noel en Leron de basket te vinden en brachten het verschil terug naar zes punten (41-47) met een time-out aan de kant van Triple Treat tot gevolg. Na deze time-out wist Triple Treat de basket weer te vinden en ze brachten de score dit kwart naar 50-61.

Even op voorsprong
Het vierde kwart werd geopend met puntenreeks aan de kant van River Trotters wat de stand terugbracht naar 61-61. Door het missen van twee vrijeworpen aan de kant van de Oudcomb formatie en een score van Daniel Grit ( Triple Treat) kwam de stand op 62-65. Daarba wisten Richard en Kaya de basket te vinden waardoor de Hardinxvelders voor het eerst voor kwamen (66-65). Door een technische fout van Tijmen en een score van de Haarlemmers wisten ze weer voor te komen met 68-69. In het slot van de wedstrijd wisten de mannen de basket helaas niet meer te vinden en eindigde de wedstrijd met 68-72.

Komend weekend
Zaterdag 6 april 2024 staat er een uitwedstrijd in Voorburg tegen CobraNova op de planning. Er is in de stand nog van alles mogelijk. Bij winst wordt de zesde plaats bemachtigd.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld