Scholieren worden gewezen op hebben van goede fietsverlichting

door Peter Donk
HARDINXVELD-GIESSENDAM – In het bijzijn van wethouder Arjan Meerkerk (SGP) van Verkeer, Vervoer en Bereikbaarheid zijn scholieren van Calvijn aan de Bellefleur donderdag 1 december 2022 kort na het middaguur aangesproken op het voeren van goede fietsverlichting. Dat gebeurde door een campagneteam. 

Leden van het campagneteam ‘Ik maak een punt van nul verkeersslachtoffers’ met als motto AAN in het donker lieten de scholieren een aantal kwisvragen invullen, maarmee je uiteraard weer kans kon maken op een prijsje. Links staat wethouder Arjan Meerkerk. (Foto Peter Donk / HG24)

Tekst gaat verder onder tweet.

Het is de bedoeling dat na deze school aan de Bellefleur komende dagen nog zeker één andere school in Hardinxveld-Giessendam wordt bezocht. Wethouder Arjan Meerkerk: “Met fietsverlichting loop je minder risico om in het donker bij een verkeersongeval betrokken te raken. Het is daarom belangrijk dat je licht het doet, en zet het AAN als je in het donker fietst. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige verkeerssituatie en maken we een punt van nul.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld