SDD stelt elke vrijdagmorgen het Ondernemersloket Drechtsteden open

DORDRECHT / HARDINXVELD-GIESSENDAM – Ondernemers uit Hardinxveld-Giessendam kunnen sinds vrijdag 8 december 2023 op het werkplein bij de Sociale Dienst Drechtsteden aan Spuiboulevard 298 in Dordrecht terecht bij het Ondernemersloket Drechtsteden voor een persoonlijk adviesgesprek. Het loket is elke vrijdagochtend open.

Het Ondernemersloket Drechtsteden is bedoeld voor ondersteuning en begeleiding voor zowel bestaande (zelfstandig) ondernemers als voor nieuwe bedrijven en starters. (Stockfoto)

De Sociale Dienst Drechtsteden (SDD) zegt het belangrijk te vinden dat zij ondersteuning biedt aan alle inwoners. Dat betekent ook ondernemers, een doelgroep die wellicht minder vanzelfsprekend bij de sociale dienst aanklopt. Voorzitter Peter Heijkoop van dagelijks bestuur Gemeenschappelijke Regeling (GR) Sociaal geeft het belang aan van het ondernemersloket:  “Ook als ondernemer kunt u soms een steuntje gebruiken. Met het Ondernemersloket zetten we een mooie stap om ook aan hen ondersteuning te bieden. Er zijn zoveel verschillende vormen van begeleiding en ondersteuning, dus aarzel niet om met uw vraag te komen. Hoe sneller u om hulp vraagt, des te meer we voor u en uw onderneming kunnen betekenen.”

Vraagbaak
Het Ondernemersloket Drechtsteden biedt ondersteuning en begeleiding bij het opzetten of toekomstbestendig maken van een onderneming, bij- of omscholing of heroriëntatie. Ook kunnen ondernemers terecht met vragen over financiële ondersteuning, schuldhulpverlening, geldproblemen en advies en ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Het loket wordt georganiseerd op het Werkplein van de sociale dienst door medewerkers van Regionaal Bureau Zelfstandigen (RBZ). Het Ondernemersloket is een samenwerking van de Sociale Dienst Drechtsteden, Regionaal Bureau Zelfstandigen, KICKSTART Drechtsteden, MKB Doorgaan, Over Rood en Qredits. 

Afspraak maken
Het loket is enkel open op afspraak. Een afspraak maken kan door te bellen met tel. 010 – 4339600 (op werkdagen tussen 08.30 – 17.00 uur). Of door het contactformulier op Ondernemersloket Drechtsteden – DOC (mijndoc.nl) in te vullen of voor overige vragen te mailen naar: ondernemersloket@drechtsteden.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld