Sintaankomst in ochtend in Boven-Hardinxveld; in middag in Beneden-Hardinxveld

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De aankomst van Sinterklaas samen met veel Pieten is zaterdag 19 november 2022. Om 10.15 uur meert een waterbus van Blue Amigo aan bij de steiger van het voetveer naar Werkendam. Om 13.45 uur wordt de Sint verwacht op de MerwedeLingelijn. Met vervoerder Qbuzz komt de Goedheiligman en zijn gevolg aan op het station Hardinxeld-Giessendam.

Online krant HG24 komt zaterdag 19 november 2022 met een fotopagina. (Archieffoto Sinterklaas Hardinxveld-Giessendam)

Dat betekent dat er verkeersmaatregelen zijn rond de aanlegsteiger bij de Rivierdijk in de ochtend. Om 10.00 uur is er een Sinterklaasmarkt bij De Lange Wei. Op de markt is van alles te koop, waaronder poppenkleren, oliebollen, maar ok puddingbroodjes en tuinspullen. Rond 11.15 uur komt de Sint daar aan met een aantal Pieten. De markt duurt tot 12.45 uur.

Middagprogramma
In verband met de veiligheid is in de middag het perron voor het publiek afgesloten. Aan de voorzijde van het station kan je Sinterklaas en zijn Pieten op wachten. Na een bezoek rond 14.30 uur aan winkelcentrum De Giessenhof in Beneden-Hardinxveld gaat de Sint en een aantal Pieten naar partycentrum ‘t Hart voor een samenzijn voor mensen met een verstandelijke beperking. De muziek-Piet is er in ’t Hart met zijn accordeon. Ouders of verzorgers van mensen met een verstandelijke beperking die hier bij willen zijn, kunnen hiervoor contact opnemen per e-mail: sinthvd@gmail.com

Plaats een reactie

*=Verplicht veld