Stichting Vrienden van De Lange Wei locatie Rembrandthof viert 25-jarig bestaan

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Stichting Vrienden van De Lange Wei bestaat een kwart eeuw en dat wordt gevierd. Zaterdagmiddag 11 november 2023 wordt het zilveren jubileum gevierd met de bewoners van het woonzorgcentrum in Boven-Hardinxveld, bewoners van de aanleunwoningen Rembrandthof en de donateurs van de stichting. De middag begint om 14.45 uur; de zaal is open vanaf 14.15 uur. Aanmelden is verplicht. 

Tijdens een feestelijke middag treedt het duo Saskia & Serge op in het atrium met een gezellig repertoire aan liedjes. Deze foto is gemaakt tijdens een optreden bij Hallo, Gelderland! Een programma van de regionale Omroep Gelderland. (Stockarchieffoto) 

Bestuur
Stichting Vrienden van De Lange Wei is voortgekomen uit de stichting Vrienden van de Burgemeester De Boerstichting. Die werd 25 jaar geleden opgericht. Het huidige stichtingsbestuur bestaat uit Dick van de Kooij, Co Prins, Anneke Korevaar, Mirna van de Bree en Alie Kroon. 

Donateurs
Er zijn donateurs, die automatisch betalen, maar inmiddels verhuisd zijn en vergeten zijn hun nieuwe adres door te geven. Wie als donateur (of bewoner) nog geen uitnodiging heeft ontvangen, wordt gevraagd om contact op te nemen met de secretaris van de stichting. Dat kan door te bellen met tel. 06 – 26050499 of per e-mail: secretaris@vriendenvandelangewei.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld