T@B wil dat politiek mensen aan het denken zet en laat zich tweewekelijks zien

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Je alleen laten zien als er verkiezingen aan komen. Dat komt niet voor in het T@B-boek. Politici van de lokale politieke partij, die staat voor Transparante partij voor Algemeen Belang (T@B), lieten zich zaterdagmorgen 7 oktober 2023 zien in Boven-Hardinxveld, op de parkeerplaats bij de supermarkt.

De partij herkenbaar aan de Nederlandse driekleuren en de herkenbare caravan. Een praatje met een kop koffie. Politici gaan het gesprek aan, omdat ze willen weten wat de mensen bezighoudt, wat er leeft in het dorp en waar aandacht voor moet komen. (Foto ArieJan van Termeij / HG24)

De T@B wil dat politiek mensen aan het denken zet, daarover in gesprek willen gaan en dus laat de partij zich zien. De T@B vormt in Hardinxveld-Giessendam als dorpspartij de grootste fractie. Veel politieke partijen voeren momenteel campagne of gaan dat de komende weken doen in verband met de verkiezingen voor een nieuwe Tweede Kamer. De T@B heeft daarin geen belang, maar wil zich wel tweewekelijks laten zien op straat.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld