Trainer De Boon en v.v. Hardinxveld verlengen contract

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Voetbalvereniging Hardinxveld en trainer Theo de Boon zijn wederom contract verlenging overeengekomen. Dat maakt de club vrijdagmiddag 1 december 2023 bekend. 

Trainer Theo de Boon en voorzitter Michel Helmink schudden elkaar de hand. Ook voor het seizoen 2023 / 2024 heeft v.v. Hardinxveld de contracten geregeld. (Foto v.v. Hardinxveld)

“Vorig seizoen promoveerden we naar de tweede klasse. Tevens zijn er zeker dankzij de ondersteuning van Theo diverse zaken op technisch en organisatorisch vlak verbeterd. Er staat bovendien een zeer jonge en hele brede selectie waar nog heel veel rek zit”, reageert voorzitter Michel Helmink van v.v. Hardinxveld.

Blijven verbonden
Ook assistent Michael de Boon blijft aan de club verbonden. Jeugdtrainer Joop van Kooten is intern al tussentijds doorgeschoven naar Hardinxveld2 en ook trainer van het derde elftal Hans Klein is volgend seizoen wederom in deze functie aan de club aan de Sluisweg verbonden.

Nieuwe trainer nodig
“Door het doorschuiven van Van Kooten zoeken wij dus per direct een trainer voor onze 19-1 uitkomend in de hoofdklasse voor de komende 1,5 jaar“ zegt bestuurslid Technische Zaken Chris van Andel.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld