v.v. Hardinxveld zet meer en meer in op opleiding jeugdspelers

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Voetbalvereniging Hardinxveld zet stappen in ontwikkeling. Afgelopen maand is Johan de Boon als Hoofd Opleidingen (35) aangetrokken bij de dorpsclub. ‘‘We zijn erg blij dat Johan onze vereniging gaat helpen in de volgende stappen die we graag als vereniging willen gaan zetten. Johan is ambitieus en enthousiast, dit past bij onze vereniging’’, aldus voorzitter Michel Helmink.

Hoofd Opleidingen bij v.v. Hardinxveld Johan de Boon (links) en voorzitter van v.v. Hardinxveld Michel Helmink. (Foto v.v. Hardinxveld)

De Boon zal zich allereerst gaan bezighouden met het consulteren van het jeugdbeleid. Daarna gaat hij begeleiding bieden in de voetbalorganisatie met een praktische doorvertaling.

Ontwikkeling stimuleren
De Boon komt uit Hoogblokland en heeft een ruime voetbalachtergrond als speler, trainer en hoofd opleidingen. In het verleden heeft hij gevoetbald bij SteDoCo en GVV Unitas. Ook is hij trainer geweest en heeft hij als Hoofd Opleidingen met GVV Unitas een regionale status behaald. ‘‘Ik wil de vereniging graag helpen richting te geven aan hun visie op de ontwikkeling van de kinderen en wat dit betekent op voetbalgebied’’, aldus De Boon. Op deze manier hoopt hij trainers en begeleiders nog meer handvaten te kunnen geven voor leukere en betere trainingen, zodat de spelers zich nog meer kunnen ontwikkelen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld