Verkeersregelaars nodig voor Sinterklaasintocht in november

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Sinterklaas komt zaterdag 19 november 2022 naar Hardinxveld-Giessendam. Zodoende zijn de voorbereidingen in volle gang. Op dit moment worden er verkeersregelaars gezocht. Vrijwilligers die in de ochtend van 07.00-13.15 uur en / of in de middag 13.15-16.00 uur of de hele dag mee willen helpen bij het evenement.

De plannen worden uitgewerkt, de boot is geregeld en er wordt druk geknutseld aan het verkeersveiligheidsplan. Dat laatste punt verdient nog wat aandacht voordat de Sint aan gaat komen. (Archieffoto Sinterklaas Hardinxveld-Giessendam)

Tot nu toe heeft de organisatie nog onvoldoende verkeersregelaars om in te zetten. Daarom zijn zij nog op zoek naar vrijwilligers.

Aanmelden
Onderdeel van de verkeersveiligheid – en daarmee de veiligheid van de bezoekers – is de inzet van verkeersregelaars. Als verkeersregelaar is het belangrijk dat je minimaal zestien jaar oud bent en in staat bent om enige tijd te staan. Lijkt het je leuk om te helpen? Of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar sinthvd@gmail.com of stuur een privéberichtje via de Facebookpagina Sinterklaas Hardinxveld-Giessendam.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld