Vogelvereniging Vogelvreugd houdt show in zalencentrum De Parel

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Na twee jaar geen vogelshow hebben kunnen organiseren houdt vogelvereniging Vogelvreugd drie dagen een show in zalencentrum De Parel aan Talmastraat 9. Je bent welkom donderdag 17 november 2022 van 19.30 – 22.00 uur, vrijdag 18 november 2022 van 10.00 – 22.00 uur en zaterdag 19 november 2022 van 10.00 – 17.00 uur. De zaal is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en de toegang is gratis.

Veertig inzenders gaan er voor zorgen dat er meer dan 430 vogels te zien zijn. Al weken van te voren zijn er vrijwilligers actief om te zorgen dat alles tijdens de tentoonstellingsweek goed gaat verlopen. In een vogelkrant, die huis-aan-huis is verspreid, staan interviews met vogelliefhebbers. (Archieffoto Peter Donk / HG24)

Donderdag worden de vogels gekeurd door een keurmeesters van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Dit jaar staat er als extra een achttal fraai ingerichte volières en een zestal vitrines. Deze volières en vitrines kan je niet zomaar voorbij lopen. Daar zitten volgens de organisatie ‘echt bijzonder mooie vogels’.  Tijdens de openingstijden van de show draait er regelmatig (’s avonds en zaterdagmiddag) een rad van avontuur. Daarnaast zijn er dit jaar ook loten te koop voor de zogenaamde ‘grote’ verloting, waar prachtige prijzen zijn te winnen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld