Wethouder Baggerman nodigt begin november pleegouders uit op gemeentehuis

HARDINXVELD-GIESSENDAM – “Ieder kind heeft recht op een thuis om van daaruit te kunnen genieten van een warm gezin”, vertelt wethouder Trudy Baggerman (T@B) van Sociaal Domein, Zorg en Welzijn, “En dát geeft een pleegouder aan zijn/ haar pleegkinderen. Het maakt zo’n groot verschil! Pleegouders zijn onmisbaar en van grote waarde voor onze gemeenschap. Daar wil de gemeente hen voor bedanken.” 

Tijdens de week van de Pleegzorg van woensdag 1 tot woensdag 8 novenber 2023 nodig wethouder Trudy Baggerman pleegouders uit op het gemeentehuis. Voor een kopje koffie / thee en een goed gesprek. Kinderen zijn ook zeker welkom. (Foto gemeente Hardinxveld-Giessendam)

Zij nodigt hen uit om donderdag 2 november 2023 tussen 09.00 – 11.00 uur langs te komen op het gemeentehuis aan Raadhuisplein 1. De pleegouders uit de gemeente hebben via de pleegzorgorganisatie persoonlijk bericht gehad. Ben je pleegouder en woon je in Hardinxveld-Giessendam, maar heb je geen uitnodiging gekregen? Baggerman: “Uiteraard ben je ook van harte welkom! We vragen iedereen zich vóór vrijdag 20 oktober 2023 aan te melden. Dat kan door een mail te sturen.” Het postadres is:  e.verhagen@hardinxveld-giessendam.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld