Boerman Groep breidt uit met Actie Radius Speciaal Transport & Koeriers

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Boerman Groep aan Transportweg 46 maakt donderdag 9 juni 2022 een uitbreiding van het bedrijf bekend met Actie Radius Speciaal uit de Europoort. Het transportbedrijf is een begrip in het speciaal transport en in de koeriersbranche.

Deze stap vervult de Boerman Groep met trots. “We zijn zeer blij met de kansen en met onze nieuwe collega’s.” Op de foto v.l.n.r. Marcel Klein (Boerman Groep), Wim Veldhoen (Boerman Groep), Rick van Heck (voormalig eigenaar Actie Radius) en Dominique Bolssens (voormalig eigenaar Actie Radius). (Foto Boerman Groep)

Met deze uitbreiding per 8 juni 2022 is de Boerman Groep nog beter in staat hun opdrachtgevers te bedienen op het vlak van tijdgebonden transporten. De medewerkers van Actie Radius nemen dertig jaar ervaring mee. In het hart van de Rotterdamse haven helpen zij hun klanten op weg. De Boerman Groep heeft na de overname 200 werknemers en vestigingen in Hardinxveld-Giessendam (Boerman Transport en Plus Unit Service), Delft (Zwatra Transport en Zwatra Industriële Verhuizingen), Rozenburg (De Jong Transport en VCT), Europoort (Actie Radius) en Edegem (Boerman België).

Dertig jaar
De voormalige eigenaren Rick van Heck en Dominique Bolssens zijn zeer verheugd dat Actie Radius een nieuwe weg is ingeslagen en nu onderdeel uitmaakt van de Boerman Groep. Van Heck: “Wij zijn ervan overtuigd dat de dienstverlening voor onze relaties hiermee verder geoptimaliseerd en uitgebreid zal worden. Zonder dat dit afbreuk zal doen aan de eigen identiteit van Actie Radius. Wij dragen na dertig jaar dan ook met een gerust hart het stokje over aan de Boerman Groep.” Directeur Marcel Klein van de Boerman Groep zegt dat hij zeer verheugd is om een mooi bedrijf te kunnen toevoegen. “Het nieuwe lid van de Boerman familie sluit naadloos aan bij het DNA van de andere onderdelen. Daarnaast is de toevoeging van de dienstverlening, met name de koeriersdiensten, een welkome aanvulling op het bestaande dienstenpakket”, aldus Klein.

Ontzorgen klanten
Door de laatste uitbreiding van de Boerman Groep zijn opdrachtgevers in de Botlek en Europoort weer meer verzekerd van full service transport. Logistieke dienstverlening die verder gaat dan alleen transport, bijvoorbeeld door de mogelijkheden tot opslag en handling. Met de toetreding van Actie Radius zet de Boerman Groep weer een stap in het realiseren van hun doelstellingen: het volledig logistiek ontzorgen van hun klanten. Net zoals de andere onderdelen van de Boerman Groep, behoudt Actie Radius haar naam én eigenheid. Ook wat betreft de vestigingslocatie treedt voorlopig in elk geval geen verandering op.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld