Buurtteam Wielwijk onderzoekt hoe het groener kan; avond over zonnepanelen

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Buurkracht heeft met inwoners uit de wijk Wielwijk een buurtteam opgezet. Met elkaar onderzoeken ze hoe Wielwijk nog groener kan door nog meer zonnepanelen te gebruiken. Bewoners, die interesse hebben om binnenkort zonnepanelen aan te schaffen of daar vragen over hebben, zijn woensdag 12 juni 2024 om 20.00 uur welkom op een bijeenkomst in bibliotheek AanZet, Pietersweer 34. Inloop vanaf 19.30 uur.

Buurkracht is een onafhankelijke stichting die buren in heel Nederland helpt om hun buurkracht te ontdekken en vergroten, door ze bij elkaar te brengen en zo buurtteams te formeren en te ondersteunen. Er is een presentatie door het buurtteam en de gekozen leverancier van zonnepanelen uit Hardinxveld-Giessendam, te weten Hagitech

Antwoorden op vragen
Tijdens deze bijeenkomst kom je o.a. te weten waar te beginnen als je zonnepanelen wilt, welke leverancier wordt aangeraden, vergelijken van offertes en tips van andere buren, welke beren zijn er op de weg en waarom zou je nu toch voor zonnepanelen kiezen. 

Verschillende offertes
Doel is af van de fossiele brandstoffen. Een aantal buren in de Wielwijk is aan de slag gegaan met het oog op zonnepanelen. Zij hebben verschillende offertes van leveranciers uit de regio vergeleken op basis van kwaliteit, service en prijs. Op de bijeenkomst vertellen ze hier graag meer over en doen ze de buurt een aanbod.

Aanmelden
Wil je de avond bijwonen, dan moet je je aanmelden. Dat kan hier online.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld