Concept Mobiliteitsplan Hardinxveld-Giessendam ligt ter inzage

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De gemeente werkt aan het Mobiliteitsplan Hardinxveld-Giessendam 2023- 2033. Dat plan brengt alle mobiliteitsvraagstukken die in de gemeente spelen samen tot één integraal mobiliteitsplan. “Zo houden we onze gemeente ook in de toekomst veilig, bereikbaar, aantrekkelijk én duurzaam”, vindt de gemeente. Het concept-mobiliteitsplan ligt tot en met woensdag 26 april 2023 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis en via de gemeentelijke website.

Deze foto is gemaakt in de Peulenstraat. Afgelopen maanden heeft de gemeente gesprekken gevoerd met partners, inwoners en geïnteresseerden. Mede op basis van deze meningen en bijeenkomsten is, samen met bestaand beleid en een analyse van feiten en cijfers, het conceptmobiliteitsplan tot stand gekomen. (Foto ArieJan van Termeij / HG24)

Je kunt een schriftelijke reactie sturen naar: info@hardinxveld-giessendam.nl, onder vermelding van: Mobiliteitsplan. De reacties worden gebundeld en beoordeeld. Indien nodig wordt het plan aangepast, voordat het door de gemeenteraad wordt vastgesteld. De verwachting is dat de gemeenteraad het mobiliteitsplan rond mei/juni 2023 vaststelt.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld