Actie De Giessenhof: ‘Wie kleurt of knutselt mooiste paasei van het dorp?’

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De gezamenlijke ondernemers van het Ondernemersfonds Hardinxveld-Giessendam houden zaterdag 8 april 2023 een gezellige Paaszaterdag in winkelcentrum De Giessenhof. Tijdens dit Paasevent lopen er paashazen rond, die lekkers uit delen.

Ook staat er op het pleintje aan Den Bogerd een tent waar van 11.00 – 15.00 uur poffertjes kunnen worden gegeten. Kinderen kunnen zich laten schminken én er is vermaak met ballonnenclown Henk, inwoner van Hardinxveld-Giessendam. Ook Jochem staat er met zijn overheerlijke selfmade hamburgers.

Prijsuitreiking
Henk neemt ook alle gecreëerde eieren in ontvangst en maakt om 15.00 uur bekend wie de winnaars zijn. Voor alle kinderen van 4-12 jaar wordt er deze prijsvraag uitgezet. Prijzen zijn te winnen in drie categorieën te weten de leeftijdsgroep 4-6, 7-9 en 10-12 jaar. Wil je graag een mooie kleurplaat of tekening maken? Dan mag je deze kleurplaat ophalen in één van de winkels in en rond winkelcentrum De Giessenhof. Vermeld je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd er bij.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld