Drugsdealer onder invloed aangehouden op carpoolplaats en ingesloten

PAPENDRECHT / HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een drugsdealer is zaterdagavond 25 februari 2022 op heterdaad betrapt door een agent in burger. Die zag bij Sliedrecht een bestuurder in een auto harddrugs gebruiken. De dienstdoende wijkagenten uit Hardinxveld-Giessendam gingen die kant op. Uiteindelijk ging de bestuurder bij Hardinxveld-Giessendam de snelweg A15 op richting Rotterdam.

Bij het controle bleek er meer aan de hand. Er werd onder meer een ongebruikelijk geldbedrag gevonden in de auto. (Foto Politie)

Het lukte de agenten de bestuurder te laten stoppen op een carpoolplaats langs de N214 bij Papendrecht. De man bleek bij controle veel geld bij zich te hebben en had wikkeltjes met drugs verstopt bij zijn kruis.

Onder invloed
De man werd aangehouden voor verder onderzoek, waaronder een speekseltest. Deze bleek positief. Vastgesteld werd dat cocaïne en / of thc was gebruikt. Een arts nam bloed af van de verdachte om aan te tonen dat deze daadwerkelijk onder invloed had gereden. De verdachte  is zaterdagavond ingesloten op verdenking van het handelen en vervoeren van verdovende middelen. De recherche heeft de zaak verder in onderzoek. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld