Echtpaar Vogel-Versloot viert 60-jarig huwelijksjubileum

HARDINXVELD-GIESSENDAM – In woonzorgcentrum De Lange Wei, locatie Rembrandthof, in de kern Boven-Hardinxveld vierde het echtpaar Vogel-Versloot maandagmorgen 11 juli 2022 hun diamanten huwelijk. Ze waren 60 jaar getrouwd.

Mevrouw Vogel woont in het woonzorgcentrum. Haar man bezoekt haar driemaaldaags. Ook alle vijf de kinderen en vele kleinkinderen komen regelmatig langs. Vanochtend werd het feest gevierd en het personeel van De Lange Wei was daar getuige van. (Foto De Lange Wei)

Ze startten deze bijzondere dag samen met hun kinderen en het zorgteam van mevrouw Vogel. Na alle felicitaties van het team ontving het echtpaar bloemen uit handen van manager Ellen Versluijs en bestuurder Sander van IJsseldijk van De Lange Wei. Aan een lange tafel werd gezellig de tijd genomen om deze mijlpaal onder het genot van een kopje koffie met gebak te vieren. Woensdag 13 juli 2022 krijgt het echtpaar burgemeester Dirk Heijkoop (CDA) op visite, die hen de felicitaties namens het gemeentebestuur komt overbrengen. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld