Gemeenteraad neemt afscheid van Van Tilborg

door Peter Donk
HARDINXVELD-GIESSENDAM – Henk van Tilborg stopt donderdag 26 oktober 2023 officieel als raadslid van de lokale politieke partij T@B en wordt opgevolgd door Jary de Hon, die hem al enige tijd verving. Het afscheid is tijdens De Ontmoeting, aanvang 19.30 uur in de raadzaal in het gemeentehuis aan Raadhuisplein 1.

Gedurende zijn ambtstermijn heeft Henk van Tilborg volgens de T@B uitstekend werk verricht en zijn toewijding aan de gemeenteraad wordt door de politieke partij omschreven als ‘bewonderenswaardig’. (Foto gemeente Hardinxveld-Giessendam)

Het lukt Van Tilborg volgens zijn partij niet langer om zijn functie als raadslid uit te oefenen zoals hij dat zou willen. Dat heeft te maken met zijn gezondheid. “Wij respecteren zijn besluit en we wensen Henk dan ook het allerbeste in de verdere toekomst. Zijn aanwezigheid zal zeker worden gemist en zijn bijdrage zal niet vergeten worden”, schrijft de T@B. 

Passie en betrokkenheid
Van Tilborg heeft volgens de T@B een waardevolle bijdrage geleverd aan de besluitvorming en heeft altijd met passie en betrokkenheid gehandeld. In De Hon heeft de T@B een waardige vervanger gevonden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld