Gemeentesecretaris vertrekt naar Nijkerk

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Gemeentesecretaris Johan de Jager van gemeente Hardinxveld-Giessendam heeft laten weten dat hij na twee jaar vertrekt bij de gemeente. De Jager heeft een nieuwe uitdaging gevonden als interim gemeentesecretaris bij de gemeente Nijkerk.

De Jager begon twee jaar geleden aan zijn werk als interim-gemeentesecretaris bij de gemeente
Hardinxveld-Giessendam. Hij gaf bij zijn komst aan uit te zien om aan de slag te gaan met de uitdagingen op het gebied van een organisatieontwikkeling, dienstverlening, participatie en de positionering van de gemeente in de regio. (Foto gemeente Hardinxveld-Giessendam)

“Na twee jaar kijk ik met tevredenheid terug op de ontwikkeling die de organisatie heeft gemaakt. Het is gelukt om nieuwe medewerkers te werven, waardoor de dienstverlening naar de inwoners en het bestuur niet meer onder druk staat. Daarnaast is er hard gewerkt om de dienstverlening te verbeteren. Ik ben iedereen dankbaar voor hun bijdrage in de totstandkoming van onze netwerkorganisatie. Ik wens de gemeente Hardinxveld-Giessendam al het goede voor de toekomst”, zegt De Jager.

Werving opvolger
Ook de burgemeester is lovend. “Johan heeft de afgelopen twee jaar gewerkt aan het inrichten van een netwerkorganisatie, waarin onderlinge samenwerking, cultuur en collectieve sturing centraal staan. Deze koers zetten wij voort. Hardinxveld-Giessendam heeft dankbaar gebruik gemaakt van zijn kwaliteiten en wensen hem veel succes in Nijkerk”, aldus burgemeester en portefeuillehouder Dirk Heijkoop (CDA). Het college heeft besloten per direct te starten met de procedure voor een nieuwe gemeentesecretaris. In de tussentijd worden de werkzaamheden overgenomen door de loco-secretaris van de gemeente.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld