Gymnastiekvereniging OKK houdt eerste open dag en wil weer groeien

door Peter Donk
HARDINXVELD-GIESSENDAM – Gymnastiekvereniging OKK heeft een doel. Meer mensen, van jong tot oud, laten kennismaken met sport. Met gymnastiek nog beter gezegd, want de vereniging heeft een knauw gehad tijdens de coronapandemie. Veel leden haakten af. Om het ledenaantal weer omhoog te krijgen, was er zaterdagmiddag 3 september 2022 in het OKK-gebouw aan de Rijnstraat een open dag. 

Gymnastiekvereniging OKK liet zien wat ze in huis hadden. Alle zalen waren in gebruik om te laten zien wat mogelijk is. Dat betekent dat de ruimten vol stonden met toestellen en waren tientallen OKK-begeleiders actief als ‘crew’ om bezoekers te laten zien en te vertellen wat mogelijk is. Later op de middag werd er door leden ook nog gedanst. (Foto Peter Donk / HG24)

Met honderden mensen is het aantal leden bij gymnastiekvereniging OKK de afgelopen jaren afgenomen en dat tij wil het huidige bestuur onder leiding van voorzitter Richard van Noordenne keren. “Als hier jonge leden, kleuters binnenkomen, dan blijven ze regelmatig hangen en groeien door. We waren onlangs met demonstraties op de Speel-In om te laten zien wat we doen. Nu promoten we dat met onze eerste open dag. We willen weer groeien als vereniging en dus zijn nieuwe leden welkom”, zegt Van Noordenne. Zo’n open dag moet daar volgens hem aan bijdragen. OKK heeft zaterdag laten zien wat ze in huis hebben.

Tekst gaat verder onder foto.

Reclame mogelijkheid
Sjaun Roubos (pr en communicatie gymnastiekvereniging OKK) liet zaterdagmiddag zien wat de mogelijkheden zijn om OKK financieel te steunen. Dat kan bijvoorbeeld met een reclamebord in de grote zaal of op schermen, die ophangen in het gebouw. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld