HKC/Creon Kozijnen huldigde haar zaalkampioenen

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Verschillende teams van korfbalvereniging HKC / Creon Kozijnen zijn zaterdag 23 maart 2024 gehuldigd als zaalkampioen.
 
HKC/Creon Kozijnen E4 was één van de eerste ploegen binnen de Boven-Hardinxvelse vereniging, die de kampioensploeg kon hijsen. Met 24 punten uit 12 punten, een doelsaldo van +140 is deze ploeg de terechte kampioen. De felicitaties zijn voor Dylano, Imre, Emma, Vigo en Jodie. De toppers uit HKC/Creon Kozijnen C3 zijn zaterdag voor de tweede keer gehuldigd tijdens de kampioenenparade, want zij zijn tijdens de najaarscompetitie ook kampioen geworden. Dit team bestaat uit Jan, Mees , Quinn, Sven, Willem, Anieke, Anouk, Jette, Lotte, Ize en wordt gecoacht en getraind door Quinten, Robin en Jennifer.
 
Topprestatie
Met negen punten voorsprong op nummer 2 uit de poule, geen enkele wedstrijd verloren en een doelsaldo van +97 is HKC/Creon Kozijnen A3 de terechte kampioen. De felicitaties zijn voor Jelle, Rick, Wesley, Milan, Tijl, Stijn, Britt, Lente, Lotte, Sanne en coaches Henry en Arnold. Een promotie naar de overgangsklasse dat was de inzet voor de afgelopen zaalcompetitie voor HKC/Creon Kozijnen A1 en dit is gelukt door twee weken geleden te winnen in een spannende wedstrijd van Synergo en daardoor is deze ploeg ongeslagen kampioen geworden. Een topprestatie voor het team van Harry, Marcel en Danny. De terechte kampioenen zijn Kevin, Jonas, Stefan, Guido, Sven, Matthijs, Jodie, Lizz, Valerie, Amy, Rhode en Mirthe.

 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld