IJsclub De Putten laat twee jonge mensen meedraaien in bestuur

HARDINXVELD-GIESSENDAM – IJsclub De Putten in Boven-Hardinxveld laat twee jonge mensen meelopen in het bestuur met het oog op opvolging. Dat is donderdagavond 28 december 2023 onder meer besloten tijdens de algemene ledenvergadering in partycentrum ’t Hart.

Weerman Piet Biesheuvel hield een weerpraatje over het afgelopen jaar en de voorspelling van de huidige winter. Het blijft nog onzeker of we dan ook nog kunnen schaatsen op De Putten. (Archieffoto Richard van Hoek / HG24)

Omdat het dagelijks bestuur, 70-plussers zijn, wordt er ook aan opvolging op termijn gedacht. Daarom gaan David Blokland en Rick Stam het komende jaar als een soort stage meelopen met het bestuur om zodoende inzicht in het reilen en zeilen van de vereniging te krijgen.

Herkozen
De vergadering werd, in verband met ziekte van eerste voorzitter Wout Dame, geleid door tweede voorzitter Jan Boon. De drie aftredende bestuursleden Wout Dame, Henriëtte Meerkerk en Jaap Faasse werden met grote meerderheid van stemmen herkozen. De gebruikelijke agendapunten, zoals de Jaarverslagen van penningmeester en secretaris kwamen aan de orde. De vergadering werd traditioneel afgesloten met een gratis verloting. Alle aanwezigen gingen met een prijs naar huis.

1 gedachte over “IJsclub De Putten laat twee jonge mensen meedraaien in bestuur”

  1. De Putten donderdag 18 weer geopend,
    Vandaag ook weer. De baan wordt in de loop van de morgen sneeuwvrij gemaakt.
    Groet,
    Piet Kraaijeveld.
    secretaris.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld