Jeugdleden Scouting A15 beleven gezellige kampweek in België

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Zaterdag 6 mei 2023 kwamen ze weer terug van een groepskamp in België. Zo’n 150 jeugdleden van Scouting A15 waren een week in Merksplas, in de provincie Antwerpen. Van leiding tot de kleinste groep bekend als de bevers.

Na een doldwaas programma vol uitdaging en avontuur met onder andere speurtochten, een kabelbaan, wandelingen en sfeervolle kampvuuravonden kwamen de bevers, welpen, scouts, explorers en blauwe vogels moe maar voldaan weer aan bij hun honk aan de Sliet. (Foto ArieJan van Termeij / HG24)

Eén keer per vijf jaar gaan alle leden gezamenlijk op kamp. Dit jaar viert de Hardinxveldse vereniging dat er al 75 jaar scouting is in het dorp. Zaterdag 10 juni 2023 is er daarom bij Scouting A15 een reünie.

Tekst gaat verder onder tweet.

Fantastisch kamp
Het thema van de kampweek was een ’tijdreis’. Een tijdmachine was ingehuurd om 75 jaar terug te gaan in de tijd. Helaas is de tijdmachine, tijdens de kampweek kapotgegaan en is de reis via de prehistorie, het oud Egypte en de Vikingen voortgezet naar de toekomst. Hoe dan ook. Het leidde tot een gezellige week in Vlaanderen. Een doldwaze ‘professor’ nam de jeugdleden mee in zijn tijdmachine om ridders, cowboys en oude Egyptenaren te bezoeken. Er wordt teruggekeken op een fantastisch kamp vol met uitdaging, vriendschap en plezier met vele belevingen die nog vele jaren verteld zullen worden rondom het kampvuur.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld