Jubilerend Waterschap Rivierenland houdt fotowedstrijd ‘Waterpracht’

TIEL / HARDINXVELD-GIESSENDAM – Waterschap Rivierenland daagt je uit om een foto te maken met als onderwerp ‘WaterPracht’. Hoe zie jij het prachtige van water terug wanneer je buiten om je heen kijkt? Maak die foto en doe mee aan de fotowedstrijd.  

Een mooi moment om bij stil te staan en om vast te leggen. (Foto Waterschap Rivierenland)

Dit jaar is het 750 jaar geleden dat het eerste waterschapsbestuur in het rivierengebied ontstond. Graaf Floris V van Holland regelde dat. In de eeuwen die volgden kwamen er dijken, dammen, stuwen en gemalen om het water te beheersen. Water blijft uitdagingen bieden bij extreme regen, periodes van droogte, kwaliteit van water. Was het vroeger de strijd tegen het water. Nu is dat een strijd òm het water.

Prijzen
Maak die foto en doe mee aan de fotowedstrijd. Upload je foto vóór zondag 21 mei 2023. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen beoordelen. De jury bestaat uit vier ‘grafen’: drie vaste fotografen van ons waterschap, voorgezeten door onze dijkgraaf. Daarbij kijken ze naar twee categorieën deelnemers: jeugd tot 18 en volwassenen. De winnaar van elke categorie krijgt persoonlijk bericht. Ook maakt het waterschap de winnaars bekend door hun foto’s te delen via hun kanalen en tonen ze andere mooie inzendingen. De winnaars krijgen hun foto uitvergroot op plexiglas. Onder de overige deelnemers verloot Waterschap Rivierenland tien cadeaupakketjes met o.a. een fotocadeaubon van € 25,–.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld