Kids and Cars 2023; Superdikke sportwagens met daarin veel blije gezichten

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Ze genoten zaterdag 15 april 2023 met volle teugen. De kinderen, die mochten meerijden in de sportieve wagens tijdens Kids and Cars. De organisatie, die in handen ligt van Tafelronde 140 Alblasserwaard, had ruim zeventig deelnemers geregeld. Met ‘brullende motoren’ reden de superdikke sportwagens door de straten. In die auto’s veel lachende gezichten. 

Vele Ferrari’s, Porsche’s, Mclarens, Aston Martins en andere heuse sportcars rijden mee, waarbij de passagiersstoel bezet wordt door kinderen, die vaak in een ziekenhuis moeten komen of het op een andere manier minder hebben. (Foto ArieJan van Termeij / HG24)

Met medewerking van sponsoren en de chauffeurs kon de organisatie twee fantastische cheques uitreiken. De voedselbanken van Alblasserdam, Molenwaard, Papendrecht en Sliedrecht kregen een cheque van totaal € 18.000,–. Ook de Stichting Ambulancewens kon een cheque van € 2.000,– mee naar huis nemen.

Fotopagina
De tocht ging traditiegetrouw van start bij Landvast in Alblasserdam en kwam in de middag door het dorp. Er reden ook hulpdiensten mee. Hieronder een impressie met een fotopagina. De foto’s zijn gemaakt door ArieJan van Termeij / HG24.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld