Grote drukte bij rommelmarkt in en om zalencentrum De Parel

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Veel mensen bezochten zaterdagochtend 15 april 2023 de rommelmarkt georganiseerd door de Hervormde Gemeente Giessendam / Neder-Hardinxveld. Om en in zalencentrum De Parel aan de Talmastraat waren de activiteiten opgebouwd. Van lekkernij, die te koop was, tot een diversiteit aan prullaria en tuinartikelen. 

Het was een hele organisatie. Eerder deze week werd opgebouwd door vrijwilligers. Zaterdag hadden ze eer van hun werk. Het was prachtig weer en veel mensen kwamen een kijkje nemen en kopen. (Foto Peter Donk / HG24)

Tekst gaat verder onder tweet.

Er stonden veel kramen gevuld met tweedehands kleding, speelgoed, huisraad, boeken, schilderijen, ijzer, meubels en elektra. Het team van de pannenkoeken bakte heerlijke pannenkoeken. Het restaurant was open en er konden zelf gebakken baksels worden gekocht. Nieuw dit jaar was de plantenkraam. Daar kon je zelf jouw eigen pot of mand op laten maken met leuke plantjes. Heb je zelf geen pot of mand dan was er in de kraam bij de huisraad vast wel iets te vinden. In het gebouw kon je alles te weten komen over de werkzaamheden aan de Oude Kerk aan de Peulenstraat en financieel steunen. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld