KPS Keukens organiseert Bosch demonstratie stoom-bakoven

SLIEDRECHT / HARDINXVELD-GIESSENDAM – KPS Keukens aan Prisma 100-B3 houdt zaterdag 20 mei 2023 voor klanten en belangstellenden een drietal sessies met een demonstratie van de Bosch stoom-bakoven.Vanwege de verwachte grote belangstelling is vooraf aanmelden verplicht.

Deze foto is gemaakt bij een eerdere demonstratie. Tijdens deze demonstratie zie je wat er allemaal mogelijk is met de Bosch stoom-bakoven. Natuurlijk wordt het ook proeven en kunnen vragen worden beantwoord. (Archieffoto KPS Keukens)

De presentatie kent drie tijdsblokken: 

  • Blok 1 van 10.30 – 11.45
  • Blok 2 van 12.30 – 13.45
  • Blok 3 van 14.30 – 15.45

Sander Scheurwater van KPS Keukens zegt dat dergelijke demonstraties altijd zeer interessant zijn voor aanstaande keukenkopers. “Maar juist ook voor klanten die in de afgelopen tijd een nieuwe keuken aangeschaft hebben en nog niet helemaal weten wat er nou eigenlijk allemaal mee kan. De stoom-bakoven kent vele voordelen ten opzichte van de traditionele heteluchtoven”, vertelt Scheurwater.

Adviezen
In tijden waarin we heel bewust omgaan met onze voedselinname is een stoom-bakoven volgens KPS Keukens een onmisbaar product. “Door bijvoorbeeld groenten te stomen in plaats van te koken, blijven veel meer vitaminen en mineralen bewaard. Bovendien is het timen van de bereidingstijd simpel door de timer. En natuurlijk heb je geen last meer van pannen die overkoken op het fornuis”, voegt Scheurwater toe. 

Mond tot mond reclame
KPS Keuken bestaat inmiddels bijna vijftien jaar. Het bedrijf staat breed bekend in de markt en levert keukens aan particulieren maar ook steeds meer in seriematige projecten in de bouw en aannemerij. “Soms zijn klanten alleen op zoek naar een upgrade van hun huidige keuken. Een nieuwe kraan, oven en kookplaat en de keuken kan weer jaren vooruit. Iedereen weet de weg naar KPS te vinden!” Enige jaren geleden is de showroom aan de Prisma op het Noord Oost Kwadrant flink uitgebreid en is er meer kantoorruimte en een heuse zaagloods bij het pand getrokken. Het bedrijf levert niet alleen nieuwe keukens, maar is ook veel onderweg voor het vervangen van apparatuur en complete keukenrenovaties. “Het ontzorgen van de klant is een doel op zich, waarbij er bijvoorbeeld ook verlaagde plafonds, saus- en stucwerk tot de mogelijkheden behoren. De werkwijze typeert zich als no-nonsense, daardoor weet de klant op welk vlak dan ook waar hij aan toe is. Het grootste compliment krijg je als een klant ook een volgende keuken komt kopen, of ons persoonlijk aanbeveelt bij familie en vrienden”, aldus Sander Scheurwater.

Aanmelden
De ervaring is dat er veel belangstelling is en daarom moet er worden aangemeld voor zaterdag 20 mei 2023. Dat kan per e-mail: info@kpskeukens.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld