Kraaijeveld gestopt als bestuurder bij gemeente Gorinchem

GORINCHEM / HARDINXVELD-GIESSENDAM – Hardinxvelder Eelke Kraaijeveld (PvdA) is gestopt als wethouder in de gemeente Gorinchem. Hij spreekt van ‘een mooi team’ waar hij vier jaar deel van mocht uitmaken. Zijn partij keert niet meer terug in het nieuwe college van Gorinchem. Vrijdag 8 juli 2022 nam hij afscheid.

Eelke Kraaijeveld hier bij het afscheid samen op de foto met de Gorinchemse burgemeester Reinie Melissant-Briene (CDA). (Foto gemeente Gorinchem)

Tekst gaat verder onder tweet.

“Ontroerd door de mooie woorden en de vele warme reacties. Ik koester de mooie samenwerkingen in de stad en de regio en de contacten met inwoners. Daar wil ik iedereen heel erg voor bedanken!”, schrijft Kraaijeveld op sociale media. Hij heeft een zogeheten terugkeerregeling als ambtenaar bij de gemeente Dordrecht, waar hij voor het wethouderschap werkte. Kraaijeveld: “Komende tijd heb ik oriënterende gesprekken om daar ambtelijk aan de slag te gaan.” Hij houdt nu vakantie en hoopt daarna weer aan de slag te gaan ‘met een nieuwe uitdaging’. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld