Laatste dag voor aanmelden voor deelname aan BEZWA Rally

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Tot en met donderdag 15 september 2022 kan je je nog aanmelden om mee te rijden in de BEZWA Rally. Deze start zaterdag 8 oktober 2022 om 10.15 uur bij restaurant Kampanje aan Troelstrastraat 5. De rit eindigt rond 16.30 uur ook weer op deze plaats. 

Deelnemers aan de BEZWA Rally, chauffeur en navigator, rijden met kaartleessystemen in een sportwagen of speciale auto. Maar ook in oldtimers en speciale youngtimers. (Stockfoto)

Doel is om met de rally geld op te halen. Voor de eerste keer wordt deze gehouden met de opbrengst voor de BEZWA Foundation. Opgericht in 2015 om de reeds bestaande privéfondswerving ten behoeve van het BEZWA Jeugdcentrum in Chipulukusu (Zambia) te bestendigen. De stichting richt zich op instellingen en particulieren die eraan willen bijdragen om de jongeren uit deze sloppenwijk uitzicht te geven op een beter bestaan.

Aanmelden
De organisatie hoopt op zeker 25 deelnemers. Onderweg moet een cryptische puzzel worden opgelost. Tijdens de route staat een lunch gepland en na afloop een buffet met prijsuitreiking. Opgeven kan hier online en tot met donderdag 15 september 2022. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld