Laatste woningen nieuwbouwproject De IJzergieterij in verkoop

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Het gaat om 34 woningen in een stoere industriële stijl, die dinsdag 28 maart 2023 in de verkoop komen, ‘lus 3’ van nieuwbouwproject De IJzergieterij. De verkoop is van 16.00 – 20.00 uur in het inspiratiecentrum van Gebroeders Blokland aan Moerbei 5.

De woningen maken deel uit van een unieke wijk aan de rivier de Merwede met in totaal 150 woningen en appartementen die met elkaar zorgen voor een gevarieerd straatbeeld.

Doormiddel van speeddates krijgt iedereen die een tijdsblok heeft gereserveerd de kans om alle vragen over De IJzergieterij te stellen aan de makelaars. Daarnaast zijn er diverse partners aanwezig zoals Klimaatgarant met een uitleg over de warmtepompen en financieel adviseurs van zowel Kooyman Hypotheken & Verzekeringen en de Rabobank voor een gratis financiële check.

Aanmelden
Er is nog een aantal speeddate plaatsen beschikbaar. Meld je daarvoor hier online aan en reserveer een tijdsblok.
Geen speeddate, maar wel interesse? Ga dan dinsdag tussen 19.00 – 20.00 uur naar het start verkoopevent en haal vrijblijvend de nieuwe brochure op en neem een kijkje in het inspiratiecentrum.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld