Meer (ver)binding krijgen met elkaar voornaamste doel initiatiefgroep

door ArieJan van Termeij
HARDINXVELD-GIESSENDAM – ‘Mensen met invloed’ en hen die over een groot netwerk beschikken. En heel veel enthousiaste vrijwilligers. Ze kwamen vrijdagmiddag 27 oktober 2023 bij elkaar in het schoolgebouw van Calvijn aan de Bellefleur. 

Een uit verschillende disciplines opgezette initiatiefgroep had de middag georganiseerd. (Foto ArieJan van Termeij / HG24)

De initiatiefgroep bestond uit Annemieke Wouters ( directeur Calvijn) , Arie Huisman, Henk Bakker, Jan Wouter Vlot, Leo van Wijngaarden, Ron de Rover en Cor Voorberg. Het doel was elkaar te verbinden en na te denken hoe Hardinxveld-Giessendam (nog) meer in bloei kan raken.

Tekst gaat verder onder foto.

Hier is Cor Voorberg aan het woord. (Foto ArieJan van Termeij / HG24)

Inspireren, verbinden en faciliteren
Aanwezig waren mensen uit het openbaar bestuur, deelnemers van kerken en ondernemers om de vele goede initiatieven meer te centraliseren en zo mogelijk van elkaar te leren. Verschillende mensen voerden het woord onder wie Hans Luttink van City Movement/Agapé, die de aanwezigen aan de hand van voorbeelden uit andere gemeenten kon inspireren, verbinden en faciliteren. Na een pauze was er een brainstormsessie, waarin een inventarisatie van wensen, verlangens en ideeën werd opgedaan. En ook de afspraak om het vervolg van deze middag verder uit te rollen.

1 gedachte over “Meer (ver)binding krijgen met elkaar voornaamste doel initiatiefgroep”

  1. Ter aanvulling: Naast genoemde organisaties was ook Servanda Sociaal Werk aanwezig.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld