Minister De Jonge spreker op kwartaalbijeenkomst Smart Delta Drechtsteden

door Peter Donk
HARDINXVELD-GIESSENDAM – Minister Hugo de Jonge (CDA) voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening is één van de sprekers dinsdag 6 december 2022 tijdens de kwartaalbijeenkomst Smart Delta Drechtsteden en het thema is ‘Bouwen in de regio’. Deze vindt dinsdag 6 december 2022 plaats bij Bouwmensen aan Griendaak 5, van 17.00 – 19.00 uur; inloop vanaf 16.30 uur. Tussen 19.00 – 20.30 uur is er een inspiratieplein met foodtrucks en een borrel.

Minister Hugo de Jonge (CDA) voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening spreekt aan het eind van de middag de aanwezigen toe en deelt zijn visie en standpunten. (Foto Martijn Beekman)
Smart Delta Drechtsteden zegt bij te willen dragen aan een snelle groei van de woningvoorraad. Maar wat is er nodig om aan te sluiten bij de behoefte van de inwoners, ondernemers en het onderwijs? Hoe kan ervoor worden gezorgd dat nieuwbouwplannen een impuls geven aan de brede welvaart? Op welke manier zet je daar samen de schouders onder? Het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs trekken samen op om dit te realiseren. 
 
Aan het woord
Onder leiding van dagvoorzitter Adriaan Visser spreekt een aantal mensen tijdens een middagprogramma, dat rond 18.50 uur eindigt met een regionale bouwtafel. Wouter Kolff (VVD), burgemeester van Dordrecht, doet de aftrap. Naast De Jonge spreekt ook gedeputeerde Anne Koning (PvdA) van Wonen en Ruimtelijke Ordening bij de Provincie Zuid-Holland én lokale / regionale bestuurders onder wie de Sliedrechtse wethouder en regioportefeuillehouder Wonen, Ton Spek (CDA). 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld