Místè Limoncello wint zilver bij International Wine & Spirit Competition

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Met trots kondigen Michel Aanen en Stephan Breur, de oprichters van Místè Limoncello, aan dat hun ambachtelijke limoncello een zilveren medaille heeft gewonnen bij de prestigieuze International Wine & Spirit Competition (IWSC) 2024. Deze onderscheiding bevestigt de kwaliteit en het vakmanschap van Místè Limoncello, dat ontstaan is uit een gedeelde passie voor een bourgondische levensstijl, goede gesprekken en gezelligheid.

Michel en Stephan, beide gepassioneerde levensgenieters, begonnen met het maken van limoncello als een gezamenlijke hobby. Wat begon als een gedeelde passie, is uitgegroeid tot een product dat nu internationaal wordt erkend voor zijn uitmuntendheid. Deze prijs bevestigt hun toewijding aan kwaliteit en hun liefde voor het ambacht.

De IWSC, opgericht in 1969, zet de maatstaf voor internationale kwaliteit in wijn en gedistilleerde dranken. De wedstrijd is veel meer dan een competitie; het is een wereldwijde gemeenschap van experts en liefhebbers die samenkomen om de beste dranken ter wereld te erkennen. Dit jaar kwamen in Londen ongeveer 100 internationale juryleden bijeen om meer dan 4.000 inzendingen te beoordelen. De jury bestond uit Master Blenders, Master Distillers, inkopers, Spirits Educators, Consultants en gerenommeerde Spirits Communicators.

Veelbelovende toekomst
De zilveren medaille voor Místè Limoncello is een erkenning van het zorgvuldige proces dat Michel en Stephan volgen bij het maken van hun product. Met de hand schillen zij de beste Sorrento citroenen en gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Het resultaat is een perfecte combinatie van smaken, die niet alleen het vakmanschap, maar ook de vriendschap en gezelligheid weerspiegelt die ten grondslag liggen aan Místè Limoncello. “We zijn enorm trots op deze erkenning,” zegt Stephan. “Het winnen van een zilveren medaille bij de IWSC is een bewijs van ons harde werk en onze toewijding aan het maken van de beste limoncello.” Michel voegt toe: “Deze medaille is niet alleen een erkenning van ons product, maar ook van de passie en het vakmanschap die we erin stoppen. We zijn dankbaar voor de enthousiaste reacties van onze klanten en iedereen die ons op deze reis heeft gesteund.” Met deze zilveren medaille kijkt Místè Limoncello uit naar een veelbelovende toekomst waarin ze hun liefde voor limoncello kunnen delen met een steeds groter wordende kring van liefhebbers.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld