Museum De Koperen Knop doet mee aan museumweek

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Van zaterdag 30 maart t/m vrijdag 5 april 2024 is het museumweek. Dit jaar staat deze in het teken van kennismaking. Een ander laten kennismaken met het museum. Ook museum De Koperen Knop aan Binnendams 6 doet mee. Houders van een museumkaart nodigen bekenden familieleden of vrienden uit voor een bezoek. En het tweede kopje koffie of het tweede glas thee is gratis.

Een leuke actie, want het museum is van iedereen en voor ons allemaal. Nodig dus iemand uit uw omgeving uit om met u mee te gaan naar De Koperen Knop. Bekijk samen de vaste collectie in het 19e eeuws ingerichte voorhuis en ontdek hoe uw ouders en voorouder vroeger hebben geleefd. Bezoek de heel bijzondere expositie over persglas, kijk in de bijgebouwen of wandel door de museumtuin, waar uitbottende knoppen het einde van de winter aankondigen. (Archieffoto museum De Koperen Knop)

Als je alles hebt gezien, kan je naar het museumcafé. Samen gezellig aan de koffie of de thee. Elke tweede kopje of glas is deze museumweek gratis. Misschien tref je wel mooi weer en kan je op het museumterras terecht. Voor de kinderen zijn er verschillende speurtochten en elk kind krijgt als deze ingevuld bij de balie wordt ingeleverd, een klein spelletje cadeau. Hier online staat meer informatie.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld