Nieuw boek van oud-inwoner en oud-zakenman Klijn ‘Onverwachte wegen’

MEERKERK / HARDINXVELD-GIESSENDAM – Jan W. Klijn (1940), oud-inwoner van Hardinxveld-Giessendam en voormalig ondernemer in deze plaats, komt met een nieuw boek. Klijn heeft zich na zijn loopbaan in het zakenleven toegelegd op het schrijven. Hij schreef al meerdere boeken. Nu verschijnt ‘Onverwachte wegen’.

De roman verhaalt over de levens van Annemarie en Peter: de verpleegkundige en de politieman uit de Alblasserwaard, wiens wegen elkaar uiteindelijk kruisen. Met dit boek besluit Jan W. Klijn zijn indrukwekkende schrijverscarrière, die een oeuvre van maar liefst 42 titels omvat. 

Auteur Jan W. Klijn voelde van jongs af aan de behoefte gebeurtenissen op papier te zetten. Stoeien met woorden en worstelen om een goed verhaal te schrijven. Zijn boeken en verhalen komen tot stand door stevig spitwerk. Sinds 1978 is Jan W. Klijn schrijver van boeken. Lang daarvoor al schreef hij korte verhalen en reisverhalen. Ook leverde hij talrijke bijdragen aan dagbladen en andere media.

Hoofdpersonen aanwezig
‘Onverwachte wegen’: is het fictie? Is het non-fictie? Het is in elk geval het laatste boek van Jan W. Klijn. De Alblasserwaardse schrijver met het imposante oeuvre presenteert vrijdag 20 mei 2022 zijn allerlaatste pennenvrucht in het bijzijn van oud-burgemeester Kees de Bruin van Papendrecht die de eerste overhandiging zal uitvoeren. Het gebeuren vindt plaats bij boekhandel Ritmeester in Meerkerk. Wie bij de presentatie aanwezig is, krijgt antwoord op de vraag of het verhaal van Annemarie feit of fictie is: beide hoofdpersonen zijn aanwezig!

Gegevens boek
Wie het boek wil bestellen, heeft daarvoor gegevens nodig. ‘Onverwachte wegen’, IBSN; 978-90-822270-2-4, 247 pagina’s, consumentenprijs E 17,95, Uitgever; Jan W. Klijn Groot-Ammers.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld