Nieuw contract met dierenambulance Vianen en Omstreken

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Wethouder Jan Nederveen (ChristenUnie) heeft dinsdag 21 februari 2023 namens het gemeentebestuur een nieuw contract getekend met dierenambulance Vianen en Omstreken. De vrijwilligers van de dierenambulance staan de komende vier jaar weer klaar voor het ophalen en verzorgen van de (huis)dieren in de gemeente.

Namens de gemeente Hardinxveld-Giessendam zette wethouder Jan Nederveen (links) zijn handtekening onder de overeenkomst. (Foto gemeente Hardinxveld-Giessendam)

Dierenambulance Vianen en omstreken bestaat sinds 1997 en werkt uitsluitend met vrijwilligers. Ze rijden voor zieke, gewonde, ontheemde en overleden huisdieren en inheemse dieren in de gemeenten Vijfheerenlanden, Culemborg, Gorinchem, Molenlanden en Hardinxveld-Giessendam.

Speciale zorg
De hoofdlocatie is in Culemborg, waar ze in mei van dit jaar een grote locatie openen. Daar hebben ze voldoende ruimte voor de (tijdelijke) opvang van (wilde) dieren en hebben ze een speciale ruimte voor een operatieruimte waar de dierenartsen van de dierenambulance Vianen speciale zorg kunnen bieden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld