Nieuwe website Transparante partij voor Algemeen Belang in de lucht

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De Transparante partij voor Algemeen Belang (T@B) heeft een nieuwe website. Volledig actueel. Met de vernieuwde website hoopt het bestuur van de lokale politieke partij een impuls te geven aan de online informatievoorziening en de ledenstand. 

De vernieuwde website van de T@B. 

“We zijn regelmatig op straat zichtbaar, maar ons online uithangbord liet te wensen over. Op veler verzoek is de website aangepakt. De oude website was al lange tijd niet meer actueel. Naast de sociale media is een website is het centrale punt voor informatie en communicatie”, bericht het bestuur maandag 2 januari 2022. De politieke partij heeft vijf zetels in de gemeenteraad van Hardinxveld-Giessendam en levert ook een wethouder in het College van B & W.

Geld
Op sociale media groeit het bereik nog maandelijks, maar de ledenstand is het afgelopen jaar gestagneerd moet het bestuur concluderen. Het T@B-bestuur zegt daarover: “Omdat de T@B een lokale partij is krijgt de T@B geen subsidies van het rijk zoals landelijke partijen dat krijgen. Dankzij de leden en de contributies kan de partij functioneren.” Mogelijk worden op termijn ook lokale politieke partijen gefinancierd. Daarover wordt momenteel in Den Haag gesproken.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld