Open huis op openbare basisschool De Driemaster

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Openbare basisschool De Driemaster aan Pietersweer 32 (Wielwijk) en Tonneband 22a (Westwijk) houdt woensdag 22 maart 2023 een openhuis. De deur staat op beide locaties open tijdens de ‘ik ben welkomweek’. Je bent welkom voor een rondleiding / gesprek als je kind nog geen vier jaar is of binnenkort in Hardinxveld-Giessendam komt wonen.

Deze foto is gemaakt op de locatie Tonneband. Niet alleen didactisch, maar ook op sociaal gebied wordt geprobeerd het maximale uit een kind te halen. “Uiteraard door een zeer professioneel team!” (Foto obs De Driemaster)

Als pluspunten noemt De Driemaster kwalitatief hoge zorg, kinderen leren op eigen niveau, veel aandacht voor het kind en zijn of haar mogelijkheden en talenten. De school biedt, zoals ze dat zelf zeggen, duurzaam, natuurlijk en actief onderwijs. “We zijn een laagdrempelige school met korte lijnen tussen de ouders en de leerkracht. Met de modernste middelen, maar ook aandacht voor samen ontwerpen, spelen, ontdekken en presenteren”, bericht De Driemaster.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld