Politie spreekt van jaarwisseling ‘zonder noemenswaardige incidenten’

ROTTERDAM / HARDINXVELD-GIESSENDAM – De politie Rotterdam, waaronder Hardinxveld-Giessendam valt, vindt dat de jaarwisseling ‘zonder noemenswaardige incidenten’ in het dorp is verlopen. De politie heeft zondag 1 januari 2023 geen beeld van eventuele schade, maar zegt dat het niet tot ingrijpen is gekomen in het dorp. 

Brandweer Hardinxveld-Giessendam bluste een drietal containerbranden op oudejaarsdag aan de Frans Halsstraat, Koningin Wilhelminalaan en Sterappel. Nieuwjaarsdag in de ochtend was er nog een containerbrand aan de Botenwerf. Stichting Het Vierspan organiseerde voor de jeugd een gezellige bijeenkomst in sporthal De Wielewaal. Dat was in de nacht van zaterdag op zondag. Verder ging er veel vuurwerk de lucht ingegaan. Daaronder was veel siervuurwerk, soms met (zware) knallen. Verwacht wordt dat de gemeente Hardinxveld-Giessendam nog met een schadebericht komt.

Foto onder:
Brandweer Hardinxveld-Giessendam rukte verschillende keren uit voor het blussen van een ondergrondse afvalcontainer. Onder meer gebeurde dat aan de Sterappel. (Foto Laurens Rozendaal / 112Hardinxveld.nl)

Plaats een reactie

*=Verplicht veld